ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


Am ales sa participat la psihoterapie din cauza unor probleme pe care le aveam cu mine insami, deoarece nu reuseam sa ma accept asa cum sunt.


Simt ca terapia mi-a imbunatatit cu adevarat viata – in timp, insa vizibil. Mi-a imbunatatit relatia cu mine insami, si apoi relatia cu ceilalti oameni.


Cu ajutorul terapiei am inceput sa imi recastig increderea in mine, sa descopar ca pot fi capabila sa fac fata, sa caut solutii si si sa depasesc cu forte proprii problemele si provocarile ivite pe parcurs.


Un alt castig foarte pretios a fost constientizarea dependentei nesanatoase de mama si a repercusiunilor pe care le-a avut asupra vietii mele de cuplu si a increderii in propria persoana.


Accelerarea procesului de autocunoastere, castigarea puterii despre care nu eram constienta ca exista in mine, mult mai multa incredere in sine, toate s-au consolidat in ultimele aproximativ cinci luni de terapie.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Psihologi » ADRIANA BADOIU, psiholog

ADRIANA BADOIU, psiholog

Mă numesc Adriana Bădoiu și sunt psiholog clinician și psihoterapeut.

În 17 ani de practică profesională mi-am oferit ajutorul copiilor, adolescenților, părinților și adulților tineri în devenirea lor personală.

Experiența de peste 10 ani în clinica de neuro-psihiatrie copii mi-a permis să iau contact cu factorii psihologici care compun tabloul clinic al stării de boală, precum și cu cei care susțin starea de sănătate psihică. Am aflat cu timpul că „simptomul” este un limbaj cu valențe vindecătoare, dacă el este înțeles. Copilul folosește un limbaj al gesturilor, somatizărilor sau simbolizărilor atunci când nu poate să exprime ceea ce trăiește în interior, iar psihologul îl poate ajuta să-și exprime trăirile și emoțiile. De asemenea, părinților le oferă repere în ascultarea autentică a propriului copil. Scopul este recunoașterea și satisfacerea nevoilor copilului și abordarea lui ca individualitate astfel încât simptomul să-și încheie rolul de semnalizator al stării de dezechilibru interior și să dispară.

Pe calea descoperirii universului uman atât de complex, setea de a cunoaște îmi este răsplătită de descoperirea a noi și noi sensuri și urmată de trăirea unei stări de armonie interioară pe care reușesc să o mențin din ce în ce mai mult.

Misiunea mea de psiholog este aceea de a funcționa ca om întreg, de a-mi menține starea de armonie interioară și de a o perpetua în relațiile profesionale și personale.

1 (pagina) - ADRIANA_BADOIU_85070.jpg

Principalele repere în pregătirea mea profesională sunt:

iunie 2013: Workshop de psihodramă cu tema Utilizarea Teoriei Atașamentului în Psihoterapie (formator Clark Baim, Institute for Psychodrama, UK)

martie 2012: Curs de formare profesională continuă – Disfuncționalitatea maritală și familială (Asociația Română de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană – formator Mariana Costache)

noiembrie 2010: Curs de formare profesională continuă – Psihoterapia Experiențială a copilului și adolescentului – Ludo și Dramaterapie

ianuarie 2009: Workshop cu tema: Evaluarea clinică a copilului cu ajutorul Tehnicilor proiective de Desen și testul Mâinii (Asociația Română de Psihodiagnoză Proiectivă)

decembrie 2008: Workshop cu tema: Evaluarea clinică a copilului cu ajutorul Testului Fabulelor Duss și al Testelor de Apercepție Tematică pentru copii (organizat de Asociația Română de Psihodiagnoză Proiectivă – formator Elena Otilia Vladislav)

1999- 2003: „Şcoala de Psihodramă Clasică” din Bucureşti (formare in psihoterapie de grup, cu durata de 4 ani)

mai 2001: Stagiu de formare în Gestalt terapie cu tema „Abordarea multireferențială a viselor” (susținut de Anne și Serge Ginger – Ecole Parisienne de Gestalt)

Master în „Psihoterapie și Psihodiagnostic” (1999- 2000) în cadrul Universității București, Facultatea de Psihologie.

martie 2000: Seminar intensiv formativ în Terapie reichiană şi Analiză bioenergetică – Universitatea Bucureşti – formator Aimee Hoffbeck

iunie 2000: Seminar intensiv formativ în Terapie reichiană – Universitatea Bucureşti – formator Francoise Burton

mai-iunie 1999: Stagiu de formare în psihodiagnostic şi psihoterapie (gestalt și psihanaliză) – Comunitatea terapeutică „Y Voir Clair” Belgia (formator dr. Andre Moreau)

aprilie, noiembrie 1999: Stagiu intensiv de formare în Gestalt terapie, Universitatea Bucureşti – formator dr. Andre Moreau

1997- 1998: Specializare în consiliere şi psihoterapie experienţială de grup (program de formare cu durata de 9 luni, organizat de Universitatea Bucureşti în colaborare cu Fundaţia SOROS);

Am absolvit Universitatea Bucureşti, Facultatea de Socio-Psiho-Pedagogie, Specializarea Psihologie (1991- 1996)

Sunt psiholog atestat de către Colegiul Psihologilor din România (cod 05691) ca psiholog clinician autonom gradul principal și psihoterapeut autonom gradul specialist- prin metoda psihodramei.

Telefon: 0729128630