ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


Accelerarea procesului de autocunoastere, castigarea puterii despre care nu eram constienta ca exista in mine, mult mai multa incredere in sine, toate s-au consolidat in ultimele aproximativ cinci luni de terapie.


Un alt castig foarte pretios a fost constientizarea dependentei nesanatoase de mama si a repercusiunilor pe care le-a avut asupra vietii mele de cuplu si a increderii in propria persoana.


Am ales sa participat la psihoterapie din cauza unor probleme pe care le aveam cu mine insami, deoarece nu reuseam sa ma accept asa cum sunt.


O scurta lista a celor mai importante beneficii capatate in urma psihoterapiei ar cuprinde neaparat increderea in propriile simturi, in vocea interioara, mult mai multa luciditate, limpezime, claritate.


Am invatat sa iau singura decizii si sa ma confrunt si sa accept consecintele propriilor alegeri.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Psihologi » ADRIANA BADOIU, psiholog

ADRIANA BADOIU, psiholog

MÄ numesc Adriana BÄdoiu Èi sunt psiholog clinician Èi psihoterapeut.

Ãn 17 ani de practicÄ profesionalÄ mi-am oferit ajutorul copiilor, adolescenÈilor, pÄrinÈilor Èi adulÈilor tineri în devenirea lor personalÄ.

ExperienÈa de peste 10 ani în clinica de neuro-psihiatrie copii mi-a permis sÄ iau contact cu factorii psihologici care compun tabloul clinic al stÄrii de boalÄ, precum Èi cu cei care susÈin starea de sÄnÄtate psihicÄ. Am aflat cu timpul cÄ âsimptomulâ este un limbaj cu valenÈe vindecÄtoare, dacÄ el este înÈeles. Copilul foloseÈte un limbaj al gesturilor, somatizÄrilor sau simbolizÄrilor atunci când nu poate sÄ exprime ceea ce trÄieÈte în interior, iar psihologul îl poate ajuta sÄ-Èi exprime trÄirile Èi emoÈiile. De asemenea, pÄrinÈilor le oferÄ repere în ascultarea autenticÄ a propriului copil. Scopul este recunoaÈterea Èi satisfacerea nevoilor copilului Èi abordarea lui ca individualitate astfel încât simptomul sÄ-Èi încheie rolul de semnalizator al stÄrii de dezechilibru interior Èi sÄ disparÄ.

Pe calea descoperirii universului uman atât de complex, setea de a cunoaÈte îmi este rÄsplÄtitÄ de descoperirea a noi Èi noi sensuri Èi urmatÄ de trÄirea unei stÄri de armonie interioarÄ pe care reuÈesc sÄ o menÈin din ce în ce mai mult.

Misiunea mea de psiholog este aceea de a funcÈiona ca om întreg, de a-mi menÈine starea de armonie interioarÄ Èi de a o perpetua în relaÈiile profesionale Èi personale.

1 (pagina) - ADRIANA_BADOIU_85070.jpg

Principalele repere în pregÄtirea mea profesionalÄ sunt:

iunie 2013: Workshop de psihodramÄ cu tema Utilizarea Teoriei AtaÈamentului în Psihoterapie (formator Clark Baim, Institute for Psychodrama, UK)

martie 2012: Curs de formare profesionalÄ continuÄ â DisfuncÈionalitatea maritalÄ Èi familialÄ (AsociaÈia RomânÄ de HipnozÄ ClinicÄ, Relaxare Èi Terapie EricksonianÄ â formator Mariana Costache)

noiembrie 2010: Curs de formare profesionalÄ continuÄ â Psihoterapia ExperienÈialÄ a copilului Èi adolescentului â Ludo Èi Dramaterapie

ianuarie 2009: Workshop cu tema: Evaluarea clinicÄ a copilului cu ajutorul Tehnicilor proiective de Desen Èi testul Mâinii (AsociaÈia RomânÄ de PsihodiagnozÄ ProiectivÄ)

decembrie 2008: Workshop cu tema: Evaluarea clinicÄ a copilului cu ajutorul Testului Fabulelor Duss Èi al Testelor de ApercepÈie TematicÄ pentru copii (organizat de AsociaÈia RomânÄ de PsihodiagnozÄ ProiectivÄ â formator Elena Otilia Vladislav)

1999- 2003: âÅcoala de PsihodramÄ ClasicÄâ din BucureÅti (formare in psihoterapie de grup, cu durata de 4 ani)

mai 2001: Stagiu de formare în Gestalt terapie cu tema âAbordarea multireferenÈialÄ a viselorâ (susÈinut de Anne Èi Serge Ginger â Ecole Parisienne de Gestalt)

Master în âPsihoterapie Èi Psihodiagnosticâ (1999- 2000) în cadrul UniversitÄÈii BucureÈti, Facultatea de Psihologie.

martie 2000: Seminar intensiv formativ în Terapie reichianÄ Åi AnalizÄ bioenergeticÄ â Universitatea BucureÅti â formator Aimee Hoffbeck

iunie 2000: Seminar intensiv formativ în Terapie reichianÄ â Universitatea BucureÅti â formator Francoise Burton

mai-iunie 1999: Stagiu de formare în psihodiagnostic Åi psihoterapie (gestalt Èi psihanalizÄ) â Comunitatea terapeuticÄ âY Voir Clairâ Belgia (formator dr. Andre Moreau)

aprilie, noiembrie 1999: Stagiu intensiv de formare în Gestalt terapie, Universitatea BucureÅti â formator dr. Andre Moreau

1997- 1998: Specializare în consiliere Åi psihoterapie experienÅ£ialÄ de grup (program de formare cu durata de 9 luni, organizat de Universitatea BucureÅti în colaborare cu FundaÅ£ia SOROS);

Am absolvit Universitatea BucureÅti, Facultatea de Socio-Psiho-Pedagogie, Specializarea Psihologie (1991- 1996)

Sunt psiholog atestat de cÄtre Colegiul Psihologilor din România (cod 05691) ca psiholog clinician autonom gradul principal Èi psihoterapeut autonom gradul specialist- prin metoda psihodramei.

Telefon: 0729128630