ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


Am plecat de la terapie mai dreaptÄ, mai mândrÄ, mai puÅ£in tristÄ, Åi mai ales cu o nouÄ perspectivÄ: acolo unde înainte erau ziduri, acum sunt drumuri Åi alegeri. Acolo unde era furie, am gÄsit energie. Acolo unde erau doar resentimente, am gÄsit putina înÅ£elegere pentru un pÄrinte bolnav.


La sfarsitul a zece sesiuni de consiliere pot spune ca am o mai mare incredere in mine si ca aceasta experienta m-a facut mai puternica in fata celorlalti, dar si in fata obstacolelor pe care le intampin.


Cu ajutorul terapiei am inceput sa imi recastig increderea in mine, sa descopar ca pot fi capabila sa fac fata, sa caut solutii si si sa depasesc cu forte proprii problemele si provocarile ivite pe parcurs.


Si a meritat...deoarece mergand la psihoterapie  am reusit sa imi fac ordine in idei si in ganduri si am reusit sa inteleg mai multe lucruri despre mine si de fapt sa ajung sa ma cunosc mai bine decat inainte.


Simt ca cele cateva luni de psihoterapie de cuplu m-au pregatit pentru toata perioada in care am urmat sedintele individuale.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Psihologi » ADRIANA BADOIU, psiholog

ADRIANA BADOIU, psiholog

MÄ numesc Adriana BÄdoiu Èi sunt psiholog clinician Èi psihoterapeut.

Ãn 17 ani de practicÄ profesionalÄ mi-am oferit ajutorul copiilor, adolescenÈilor, pÄrinÈilor Èi adulÈilor tineri în devenirea lor personalÄ.

ExperienÈa de peste 10 ani în clinica de neuro-psihiatrie copii mi-a permis sÄ iau contact cu factorii psihologici care compun tabloul clinic al stÄrii de boalÄ, precum Èi cu cei care susÈin starea de sÄnÄtate psihicÄ. Am aflat cu timpul cÄ âsimptomulâ este un limbaj cu valenÈe vindecÄtoare, dacÄ el este înÈeles. Copilul foloseÈte un limbaj al gesturilor, somatizÄrilor sau simbolizÄrilor atunci când nu poate sÄ exprime ceea ce trÄieÈte în interior, iar psihologul îl poate ajuta sÄ-Èi exprime trÄirile Èi emoÈiile. De asemenea, pÄrinÈilor le oferÄ repere în ascultarea autenticÄ a propriului copil. Scopul este recunoaÈterea Èi satisfacerea nevoilor copilului Èi abordarea lui ca individualitate astfel încât simptomul sÄ-Èi încheie rolul de semnalizator al stÄrii de dezechilibru interior Èi sÄ disparÄ.

Pe calea descoperirii universului uman atât de complex, setea de a cunoaÈte îmi este rÄsplÄtitÄ de descoperirea a noi Èi noi sensuri Èi urmatÄ de trÄirea unei stÄri de armonie interioarÄ pe care reuÈesc sÄ o menÈin din ce în ce mai mult.

Misiunea mea de psiholog este aceea de a funcÈiona ca om întreg, de a-mi menÈine starea de armonie interioarÄ Èi de a o perpetua în relaÈiile profesionale Èi personale.

1 (pagina) - ADRIANA_BADOIU_85070.jpg

Principalele repere în pregÄtirea mea profesionalÄ sunt:

iunie 2013: Workshop de psihodramÄ cu tema Utilizarea Teoriei AtaÈamentului în Psihoterapie (formator Clark Baim, Institute for Psychodrama, UK)

martie 2012: Curs de formare profesionalÄ continuÄ â DisfuncÈionalitatea maritalÄ Èi familialÄ (AsociaÈia RomânÄ de HipnozÄ ClinicÄ, Relaxare Èi Terapie EricksonianÄ â formator Mariana Costache)

noiembrie 2010: Curs de formare profesionalÄ continuÄ â Psihoterapia ExperienÈialÄ a copilului Èi adolescentului â Ludo Èi Dramaterapie

ianuarie 2009: Workshop cu tema: Evaluarea clinicÄ a copilului cu ajutorul Tehnicilor proiective de Desen Èi testul Mâinii (AsociaÈia RomânÄ de PsihodiagnozÄ ProiectivÄ)

decembrie 2008: Workshop cu tema: Evaluarea clinicÄ a copilului cu ajutorul Testului Fabulelor Duss Èi al Testelor de ApercepÈie TematicÄ pentru copii (organizat de AsociaÈia RomânÄ de PsihodiagnozÄ ProiectivÄ â formator Elena Otilia Vladislav)

1999- 2003: âÅcoala de PsihodramÄ ClasicÄâ din BucureÅti (formare in psihoterapie de grup, cu durata de 4 ani)

mai 2001: Stagiu de formare în Gestalt terapie cu tema âAbordarea multireferenÈialÄ a viselorâ (susÈinut de Anne Èi Serge Ginger â Ecole Parisienne de Gestalt)

Master în âPsihoterapie Èi Psihodiagnosticâ (1999- 2000) în cadrul UniversitÄÈii BucureÈti, Facultatea de Psihologie.

martie 2000: Seminar intensiv formativ în Terapie reichianÄ Åi AnalizÄ bioenergeticÄ â Universitatea BucureÅti â formator Aimee Hoffbeck

iunie 2000: Seminar intensiv formativ în Terapie reichianÄ â Universitatea BucureÅti â formator Francoise Burton

mai-iunie 1999: Stagiu de formare în psihodiagnostic Åi psihoterapie (gestalt Èi psihanalizÄ) â Comunitatea terapeuticÄ âY Voir Clairâ Belgia (formator dr. Andre Moreau)

aprilie, noiembrie 1999: Stagiu intensiv de formare în Gestalt terapie, Universitatea BucureÅti â formator dr. Andre Moreau

1997- 1998: Specializare în consiliere Åi psihoterapie experienÅ£ialÄ de grup (program de formare cu durata de 9 luni, organizat de Universitatea BucureÅti în colaborare cu FundaÅ£ia SOROS);

Am absolvit Universitatea BucureÅti, Facultatea de Socio-Psiho-Pedagogie, Specializarea Psihologie (1991- 1996)

Sunt psiholog atestat de cÄtre Colegiul Psihologilor din România (cod 05691) ca psiholog clinician autonom gradul principal Èi psihoterapeut autonom gradul specialist- prin metoda psihodramei.

Telefon: 0729128630