ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


Am invatat ca sunt importanta, ca trebuie sa investesc in mine si ca starea mea de bine determina o ,ai buna relationare cu persoanele din jur.


Am plecat de la terapie mai dreaptă, mai mândră, mai puţin tristă, şi mai ales cu o nouă perspectivă: acolo unde înainte erau ziduri, acum sunt drumuri şi alegeri. Acolo unde era furie, am găsit energie. Acolo unde erau doar resentimente, am găsit putina înţelegere pentru un părinte bolnav.


Cu ajutorul terapiei am inceput sa imi recastig increderea in mine, sa descopar ca pot fi capabila sa fac fata, sa caut solutii si si sa depasesc cu forte proprii problemele si provocarile ivite pe parcurs.


Simt ca cele cateva luni de psihoterapie de cuplu m-au pregatit pentru toata perioada in care am urmat sedintele individuale.


Un alt castig foarte pretios a fost constientizarea dependentei nesanatoase de mama si a repercusiunilor pe care le-a avut asupra vietii mele de cuplu si a increderii in propria persoana.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Despre Superfit

Despre Superfit

Centrul Superfit s-a născut din dragoste pentru performanță.

Desigur, atunci când te gândesti la performanță, îți apar în minte sportivi pe podium la Olimpiadă și alți oameni excepționali cu rezulate de excepție. Noi suntem convinși că orice om posedă un potențial de care nu este conștient și are o capacitate de performanță pe care trebuie să și-o descopere.

Pentru mulți oameni, performanță poate însemna să ducă o viață normală, liniștită, împăcată, să ajungă la o greutate normală, să facă mișcare, să relaționeze armonios cu cei din jur.

Pasul următor este descoperirea acelor resurse care ne duc mai aproape de împlinirea unor vise, de obținerea unor rezultate deosebite în domeniul nostru de activitate, în sport sau în cadrul pasiunilor noastre.

La Superfit am adunat o echipă care îți oferă consiliere complexă, multidisciplinară, acoperind toate aspectele ce contribuie la obținerea performanțelor.

Echipa de bază este alcătuită din nutriționist și psihologi, iar colaboratorii noștri acoperă o gamă largă de servicii în zona de antrenament și sănătate.

Deținem un laborator dotat cu tehnologie de ultimă oră, cu ajutorul căruia te putem ajuta să îți testezi nivelul de performanță fizică, pentru ca apoi să îți putem oferi consultanța de care ai nevoie pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Vino cu încredere la Centrul Superfit și vei găsi specialiști dornici să te susțină în drumul tău către descoperirea potențialului și atingerea performanțelor!


Echipa Superfit