ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


Simt ca terapia mi-a imbunatatit cu adevarat viata â in timp, insa vizibil. Mi-a imbunatatit relatia cu mine insami, si apoi relatia cu ceilalti oameni.


Simt ca cele cateva luni de psihoterapie de cuplu m-au pregatit pentru toata perioada in care am urmat sedintele individuale.


Psihoterapia (sedintele de grup) mi-a oferit suport psihic si emotional de-a lungul unei perioade in care m-am confruntat cu probleme in plan profesional si personal, prin faptul ca am gasit un mediu in care am fost incurajata sa discut deschis despre aceste probleme.


Exercitiile din timpul orelor de psihoterapie m-au ajutat sa ajung la concluzia ca  nu vreau sa schimb ceva la mine ci de fapt vreau  sa imbunatatesc anumite lucruri la mine si sa incerc sa lucrez cu calitatile mele, cu ceea ce am, sa reusesc sa ajung la un nivel la care sa ma simt bine eu cu mine insami.


Am primit pareri si puncte de vedere care mi-au modificat felul de a privi lucrurile in mod constructiv si util si m-am simtit incurajata in a face ceea ce consideram ca este bine pt mine.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Despre Superfit

Despre Superfit

Centrul Superfit s-a nÄscut din dragoste pentru performanÈÄ.

Desigur, atunci când te gândesti la performanÈÄ, îÈi apar în minte sportivi pe podium la OlimpiadÄ Èi alÈi oameni excepÈionali cu rezulate de excepÈie. Noi suntem convinÈi cÄ orice om posedÄ un potenÈial de care nu este conÈtient Èi are o capacitate de performanÈÄ pe care trebuie sÄ Èi-o descopere.

Pentru mulÈi oameni, performanÈÄ poate însemna sÄ ducÄ o viaÈÄ normalÄ, liniÈtitÄ, împÄcatÄ, sÄ ajungÄ la o greutate normalÄ, sÄ facÄ miÈcare, sÄ relaÈioneze armonios cu cei din jur.

Pasul urmÄtor este descoperirea acelor resurse care ne duc mai aproape de împlinirea unor vise, de obÈinerea unor rezultate deosebite în domeniul nostru de activitate, în sport sau în cadrul pasiunilor noastre.

La Superfit am adunat o echipÄ care îÈi oferÄ consiliere complexÄ, multidisciplinarÄ, acoperind toate aspectele ce contribuie la obÈinerea performanÈelor.

Echipa de bazÄ este alcÄtuitÄ din nutriÈionist Èi psihologi, iar colaboratorii noÈtri acoperÄ o gamÄ largÄ de servicii în zona de antrenament Èi sÄnÄtate.

DeÈinem un laborator dotat cu tehnologie de ultimÄ orÄ, cu ajutorul cÄruia te putem ajuta sÄ Ã®Èi testezi nivelul de performanÈÄ fizicÄ, pentru ca apoi sÄ Ã®Èi putem oferi consultanÈa de care ai nevoie pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Vino cu încredere la Centrul Superfit Èi vei gÄsi specialiÈti dornici sÄ te susÈinÄ Ã®n drumul tÄu cÄtre descoperirea potenÈialului Èi atingerea performanÈelor!


Echipa Superfit