ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


Accelerarea procesului de autocunoastere, castigarea puterii despre care nu eram constienta ca exista in mine, mult mai multa incredere in sine, toate s-au consolidat in ultimele aproximativ cinci luni de terapie.


Am ales sa participat la psihoterapie din cauza unor probleme pe care le aveam cu mine insami, deoarece nu reuseam sa ma accept asa cum sunt.


Am invatat ca sunt importanta, ca trebuie sa investesc in mine si ca starea mea de bine determina o ,ai buna relationare cu persoanele din jur.


O scurta lista a celor mai importante beneficii capatate in urma psihoterapiei ar cuprinde neaparat increderea in propriile simturi, in vocea interioara, mult mai multa luciditate, limpezime, claritate.


Am plecat de la terapie mai dreaptÄ, mai mândrÄ, mai puÅ£in tristÄ, Åi mai ales cu o nouÄ perspectivÄ: acolo unde înainte erau ziduri, acum sunt drumuri Åi alegeri. Acolo unde era furie, am gÄsit energie. Acolo unde erau doar resentimente, am gÄsit putina înÅ£elegere pentru un pÄrinte bolnav.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Despre Superfit

Despre Superfit

Centrul Superfit s-a nÄscut din dragoste pentru performanÈÄ.

Desigur, atunci când te gândesti la performanÈÄ, îÈi apar în minte sportivi pe podium la OlimpiadÄ Èi alÈi oameni excepÈionali cu rezulate de excepÈie. Noi suntem convinÈi cÄ orice om posedÄ un potenÈial de care nu este conÈtient Èi are o capacitate de performanÈÄ pe care trebuie sÄ Èi-o descopere.

Pentru mulÈi oameni, performanÈÄ poate însemna sÄ ducÄ o viaÈÄ normalÄ, liniÈtitÄ, împÄcatÄ, sÄ ajungÄ la o greutate normalÄ, sÄ facÄ miÈcare, sÄ relaÈioneze armonios cu cei din jur.

Pasul urmÄtor este descoperirea acelor resurse care ne duc mai aproape de împlinirea unor vise, de obÈinerea unor rezultate deosebite în domeniul nostru de activitate, în sport sau în cadrul pasiunilor noastre.

La Superfit am adunat o echipÄ care îÈi oferÄ consiliere complexÄ, multidisciplinarÄ, acoperind toate aspectele ce contribuie la obÈinerea performanÈelor.

Echipa de bazÄ este alcÄtuitÄ din nutriÈionist Èi psihologi, iar colaboratorii noÈtri acoperÄ o gamÄ largÄ de servicii în zona de antrenament Èi sÄnÄtate.

DeÈinem un laborator dotat cu tehnologie de ultimÄ orÄ, cu ajutorul cÄruia te putem ajuta sÄ Ã®Èi testezi nivelul de performanÈÄ fizicÄ, pentru ca apoi sÄ Ã®Èi putem oferi consultanÈa de care ai nevoie pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Vino cu încredere la Centrul Superfit Èi vei gÄsi specialiÈti dornici sÄ te susÈinÄ Ã®n drumul tÄu cÄtre descoperirea potenÈialului Èi atingerea performanÈelor!


Echipa Superfit