ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


Am plecat de la terapie mai dreaptÄ, mai mândrÄ, mai puÅ£in tristÄ, Åi mai ales cu o nouÄ perspectivÄ: acolo unde înainte erau ziduri, acum sunt drumuri Åi alegeri. Acolo unde era furie, am gÄsit energie. Acolo unde erau doar resentimente, am gÄsit putina înÅ£elegere pentru un pÄrinte bolnav.


Am ales sa participat la psihoterapie din cauza unor probleme pe care le aveam cu mine insami, deoarece nu reuseam sa ma accept asa cum sunt.


Exercitiile din timpul orelor de psihoterapie m-au ajutat sa ajung la concluzia ca  nu vreau sa schimb ceva la mine ci de fapt vreau  sa imbunatatesc anumite lucruri la mine si sa incerc sa lucrez cu calitatile mele, cu ceea ce am, sa reusesc sa ajung la un nivel la care sa ma simt bine eu cu mine insami.


Participarea la intalnirile de grup m-a ajutat sa imi pastrez calmul mai usor in situatiile tensionate, sa fiu mai relaxata si sa am o stare de spirit in general mai pozitiva. Am fost ascultata si am invatat sa ascult.


Accelerarea procesului de autocunoastere, castigarea puterii despre care nu eram constienta ca exista in mine, mult mai multa incredere in sine, toate s-au consolidat in ultimele aproximativ cinci luni de terapie.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Serviciile noastre » Familie si copil

Familie si copil

Psihoterapie copii si adolescenti

 

- Consiliere/psihoterapie pentru copii pe probleme emotionale (anxietate, depresie, timiditate, crize de afect etc) si de comportament (hiperactivitate, inatentie, indisciplina, opozitionism, agresivitate etc.)

- Abordarea simptomelor prezentate de copil in contextul sistemului familial caruia ii apartine

 

- Demers terapeutic in vederea deblocarea resurselor interioare ale adultului prin stimularea creativitatii inter-relationare, modelarea si exersarea unor noi abilitati si roluri

Coordonare program: psih. Adriana Badoiu

 

 

 Grupuri pentru optimizarea rolului de parinte

 

- Identificarea de patternuri disfunctionale in relationarea cu copilul precum si a factorilor intrafamiliali care contribuie la mentinerea comportamentului dificil;

-Trainingul parintilor pe metode de comunicare eficienta cu copiii si management comportamental al acestora

 - Cresterea nivelului spontaneitatii si empatiei parintelui in raport cu propriul copil

- Cresterea capacitatii de a gestiona conflicte

- Experimentare cu metode de actiune specifice psihodramei. 

 

Coordonare program: psih. Adriana Badoiu

 

Arta ca hobby â grup tematic

Intre hobby, pasiune si rolurile cotidiene; integrarea laturii artistice in ansamblul personalitatii

 

Daca vrei sa devii mai inspirat si mai creativ in ceea ce faci, in lucrarile pe care le realizezi, dar si in relatiile tale, daca vrei sa iti imbogatesti viata folosind din plin resursele de care dispui, acest grup este cel mai indicat pentru tine.

Folosim metode de art-terapie si tehnici experiential-expresive de desen, pictura, colaj sau modelaj pentru a aduce un suflu nou in viata ta.

 

Coordonare program: psih. Adriana Badoiu