ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


O scurta lista a celor mai importante beneficii capatate in urma psihoterapiei ar cuprinde neaparat increderea in propriile simturi, in vocea interioara, mult mai multa luciditate, limpezime, claritate.


Simt ca cele cateva luni de psihoterapie de cuplu m-au pregatit pentru toata perioada in care am urmat sedintele individuale.


Accelerarea procesului de autocunoastere, castigarea puterii despre care nu eram constienta ca exista in mine, mult mai multa incredere in sine, toate s-au consolidat in ultimele aproximativ cinci luni de terapie.


Si a meritat...deoarece mergand la psihoterapie  am reusit sa imi fac ordine in idei si in ganduri si am reusit sa inteleg mai multe lucruri despre mine si de fapt sa ajung sa ma cunosc mai bine decat inainte.


Psihoterapia (sedintele de grup) mi-a oferit suport psihic si emotional de-a lungul unei perioade in care m-am confruntat cu probleme in plan profesional si personal, prin faptul ca am gasit un mediu in care am fost incurajata sa discut deschis despre aceste probleme.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Serviciile noastre » Familie si copil

Familie si copil

Psihoterapie copii si adolescenti

 

- Consiliere/psihoterapie pentru copii pe probleme emotionale (anxietate, depresie, timiditate, crize de afect etc) si de comportament (hiperactivitate, inatentie, indisciplina, opozitionism, agresivitate etc.)

- Abordarea simptomelor prezentate de copil in contextul sistemului familial caruia ii apartine

 

- Demers terapeutic in vederea deblocarea resurselor interioare ale adultului prin stimularea creativitatii inter-relationare, modelarea si exersarea unor noi abilitati si roluri

Coordonare program: psih. Adriana Badoiu

 

 

 Grupuri pentru optimizarea rolului de parinte

 

- Identificarea de patternuri disfunctionale in relationarea cu copilul precum si a factorilor intrafamiliali care contribuie la mentinerea comportamentului dificil;

-Trainingul parintilor pe metode de comunicare eficienta cu copiii si management comportamental al acestora

 - Cresterea nivelului spontaneitatii si empatiei parintelui in raport cu propriul copil

- Cresterea capacitatii de a gestiona conflicte

- Experimentare cu metode de actiune specifice psihodramei. 

 

Coordonare program: psih. Adriana Badoiu

 

Arta ca hobby â grup tematic

Intre hobby, pasiune si rolurile cotidiene; integrarea laturii artistice in ansamblul personalitatii

 

Daca vrei sa devii mai inspirat si mai creativ in ceea ce faci, in lucrarile pe care le realizezi, dar si in relatiile tale, daca vrei sa iti imbogatesti viata folosind din plin resursele de care dispui, acest grup este cel mai indicat pentru tine.

Folosim metode de art-terapie si tehnici experiential-expresive de desen, pictura, colaj sau modelaj pentru a aduce un suflu nou in viata ta.

 

Coordonare program: psih. Adriana Badoiu