ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


De multe ori veneam la psihoterapie agitata, nervoasa, trista insa prin activitatile pe care le faceam acolo reuseam sa ma linistesc si sa ma relaxez si sa vad ca de fapt nu e totul asa negru cum vad eu in general si ca e sanatos sa am o gandire mai optimista.


Am primit pareri si puncte de vedere care mi-au modificat felul de a privi lucrurile in mod constructiv si util si m-am simtit incurajata in a face ceea ce consideram ca este bine pt mine.


O scurta lista a celor mai importante beneficii capatate in urma psihoterapiei ar cuprinde neaparat increderea in propriile simturi, in vocea interioara, mult mai multa luciditate, limpezime, claritate.


Am ales sa participat la psihoterapie din cauza unor probleme pe care le aveam cu mine insami, deoarece nu reuseam sa ma accept asa cum sunt.


La sfarsitul a zece sesiuni de consiliere pot spune ca am o mai mare incredere in mine si ca aceasta experienta m-a facut mai puternica in fata celorlalti, dar si in fata obstacolelor pe care le intampin.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Psihologi » FLORENTINA TONITA, psiholog

FLORENTINA TONITA, psiholog


InspiraÈie. Talent. PregÄtire asiduÄ. Determinare. DepÄÈirea constantÄ a limitelor. Sentimentul cÄ, în ciuda obstacolelor,  eÈti pe drumul care-Èi este menit Èi-Èi împlineÈti chemarea. TrÄirea extraordinarÄ care te însoÈeÈte atunci când clÄdeÈti încÄ o bornÄ a succesului pe acest drum. E drumul tÄu, calea ta pe care poÈi descoperi, depÄÈind provocÄri Èi obstacole, cea mai bunÄ versiune a ta, devenind astÄzi mai bun ca ieri Èi mâine mai bun ca azi. âIf you want to go fast, go alone. If you want to go far, go togetherâ, spune un proverb african. DacÄ alegi sÄ ajungi departe, sunt aliatul tÄu pe acest drum.

1 (pagina) - FLORENTINA_TONITA_ps_89833.jpg

Numele meu este Florentina ToniÈa Èi sunt pasionatÄ de tot ce înseamnÄ performanÈÄ, atât în sport, cât Èi în celelalte arii ale vieÈii.

Din 1995 lucrez ca psiholog în domeniul psihologiei sportului Èi al optimizÄrii performanÈei umane sub toate formele sale Èi cred cu tÄrie cÄ Ã®n fiecare dintre noi existÄ ceva special, unic, un talent sau o sumÄ de talente care, odatÄ descoperite Èi cultivate, ne pot schimba radical atât propriile vieÈi, cât Èi pe ale celor din jur.

Am început parcursul profesional ca psiholog sportiv în cadrul Centrului de CercetÄri pentru Problemele Sportului din BucureÈti (în prezent Institutul NaÈional de Cercetare în Sport), îmbinând activitatea de asistenÈÄ psihologicÄ acordatÄ diferitelor loturi naÈionale Èi olimpice cu cea de cercetare (atât ca membru în echipe de proiect, cât Èi ca manager de proiect). Èi pentru cÄ rostul cunoaÈterii este atins atunci când e împÄrtÄÈitÄ, am gÄsit calea de a o transmite studenÈilor de la facultÄÈile de profil din cadrul UNEFS BucureÈti, dar Èi antrenorilor Èi viitorilor antrenori în cadrul cursurilor de formare sau perfecÈionare organizate de diferite FederaÈii sportive cu care colaborez.

Telefon 0721.27.10.75