ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


Am invatat ca sunt importanta, ca trebuie sa investesc in mine si ca starea mea de bine determina o ,ai buna relationare cu persoanele din jur.


Psihoterapia (sedintele de grup) mi-a oferit suport psihic si emotional de-a lungul unei perioade in care m-am confruntat cu probleme in plan profesional si personal, prin faptul ca am gasit un mediu in care am fost incurajata sa discut deschis despre aceste probleme.


Participarea la intalnirile de grup m-a ajutat sa imi pastrez calmul mai usor in situatiile tensionate, sa fiu mai relaxata si sa am o stare de spirit in general mai pozitiva. Am fost ascultata si am invatat sa ascult.


Si a meritat...deoarece mergand la psihoterapie  am reusit sa imi fac ordine in idei si in ganduri si am reusit sa inteleg mai multe lucruri despre mine si de fapt sa ajung sa ma cunosc mai bine decat inainte.


Am primit pareri si puncte de vedere care mi-au modificat felul de a privi lucrurile in mod constructiv si util si m-am simtit incurajata in a face ceea ce consideram ca este bine pt mine.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Psihologi » FLORENTINA TONITA, psiholog

FLORENTINA TONITA, psiholog


InspiraÈie. Talent. PregÄtire asiduÄ. Determinare. DepÄÈirea constantÄ a limitelor. Sentimentul cÄ, în ciuda obstacolelor,  eÈti pe drumul care-Èi este menit Èi-Èi împlineÈti chemarea. TrÄirea extraordinarÄ care te însoÈeÈte atunci când clÄdeÈti încÄ o bornÄ a succesului pe acest drum. E drumul tÄu, calea ta pe care poÈi descoperi, depÄÈind provocÄri Èi obstacole, cea mai bunÄ versiune a ta, devenind astÄzi mai bun ca ieri Èi mâine mai bun ca azi. âIf you want to go fast, go alone. If you want to go far, go togetherâ, spune un proverb african. DacÄ alegi sÄ ajungi departe, sunt aliatul tÄu pe acest drum.

1 (pagina) - FLORENTINA_TONITA_ps_89833.jpg

Numele meu este Florentina ToniÈa Èi sunt pasionatÄ de tot ce înseamnÄ performanÈÄ, atât în sport, cât Èi în celelalte arii ale vieÈii.

Din 1995 lucrez ca psiholog în domeniul psihologiei sportului Èi al optimizÄrii performanÈei umane sub toate formele sale Èi cred cu tÄrie cÄ Ã®n fiecare dintre noi existÄ ceva special, unic, un talent sau o sumÄ de talente care, odatÄ descoperite Èi cultivate, ne pot schimba radical atât propriile vieÈi, cât Èi pe ale celor din jur.

Am început parcursul profesional ca psiholog sportiv în cadrul Centrului de CercetÄri pentru Problemele Sportului din BucureÈti (în prezent Institutul NaÈional de Cercetare în Sport), îmbinând activitatea de asistenÈÄ psihologicÄ acordatÄ diferitelor loturi naÈionale Èi olimpice cu cea de cercetare (atât ca membru în echipe de proiect, cât Èi ca manager de proiect). Èi pentru cÄ rostul cunoaÈterii este atins atunci când e împÄrtÄÈitÄ, am gÄsit calea de a o transmite studenÈilor de la facultÄÈile de profil din cadrul UNEFS BucureÈti, dar Èi antrenorilor Èi viitorilor antrenori în cadrul cursurilor de formare sau perfecÈionare organizate de diferite FederaÈii sportive cu care colaborez.

Telefon 0721.27.10.75