ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


Am ales sa participat la psihoterapie din cauza unor probleme pe care le aveam cu mine insami, deoarece nu reuseam sa ma accept asa cum sunt.


Am invatat sa iau singura decizii si sa ma confrunt si sa accept consecintele propriilor alegeri.


In relatia cu ceilalti am invatat sa fiu deschisa, sa empatizez, sa-mi depasesc o parte din temeri.


Exercitiile din timpul orelor de psihoterapie m-au ajutat sa ajung la concluzia ca  nu vreau sa schimb ceva la mine ci de fapt vreau  sa imbunatatesc anumite lucruri la mine si sa incerc sa lucrez cu calitatile mele, cu ceea ce am, sa reusesc sa ajung la un nivel la care sa ma simt bine eu cu mine insami.


De multe ori veneam la psihoterapie agitata, nervoasa, trista insa prin activitatile pe care le faceam acolo reuseam sa ma linistesc si sa ma relaxez si sa vad ca de fapt nu e totul asa negru cum vad eu in general si ca e sanatos sa am o gandire mai optimista.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Psihologi » FLORENTINA TONITA, psiholog

FLORENTINA TONITA, psiholog


Inspirație. Talent. Pregătire asiduă. Determinare. Depășirea constantă a limitelor. Sentimentul că, în ciuda obstacolelor,  ești pe drumul care-ți este menit și-ți împlinești chemarea. Trăirea extraordinară care te însoțește atunci când clădești încă o bornă a succesului pe acest drum. E drumul tău, calea ta pe care poți descoperi, depășind provocări și obstacole, cea mai bună versiune a ta, devenind astăzi mai bun ca ieri și mâine mai bun ca azi. „If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”, spune un proverb african. Dacă alegi să ajungi departe, sunt aliatul tău pe acest drum.

1 (pagina) - FLORENTINA_TONITA_ps_89833.jpg

Numele meu este Florentina Tonița și sunt pasionată de tot ce înseamnă performanță, atât în sport, cât și în celelalte arii ale vieții.

Din 1995 lucrez ca psiholog în domeniul psihologiei sportului și al optimizării performanței umane sub toate formele sale și cred cu tărie că în fiecare dintre noi există ceva special, unic, un talent sau o sumă de talente care, odată descoperite și cultivate, ne pot schimba radical atât propriile vieți, cât și pe ale celor din jur.

Am început parcursul profesional ca psiholog sportiv în cadrul Centrului de Cercetări pentru Problemele Sportului din București (în prezent Institutul Național de Cercetare în Sport), îmbinând activitatea de asistență psihologică acordată diferitelor loturi naționale și olimpice cu cea de cercetare (atât ca membru în echipe de proiect, cât și ca manager de proiect). Și pentru că rostul cunoașterii este atins atunci când e împărtășită, am găsit calea de a o transmite studenților de la facultățile de profil din cadrul UNEFS București, dar și antrenorilor și viitorilor antrenori în cadrul cursurilor de formare sau perfecționare organizate de diferite Federații sportive cu care colaborez.

Telefon 0721.27.10.75