ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


Chiar daca am esecuri, reusesc sa-mi accesez partea de curaj care sa ma faca sa incerc din nou sau sa privesc din alt punct de vedere situatia respectiva.


Participarea la intalnirile de grup m-a ajutat sa imi pastrez calmul mai usor in situatiile tensionate, sa fiu mai relaxata si sa am o stare de spirit in general mai pozitiva. Am fost ascultata si am invatat sa ascult.


Exercitiile din timpul orelor de psihoterapie m-au ajutat sa ajung la concluzia ca  nu vreau sa schimb ceva la mine ci de fapt vreau  sa imbunatatesc anumite lucruri la mine si sa incerc sa lucrez cu calitatile mele, cu ceea ce am, sa reusesc sa ajung la un nivel la care sa ma simt bine eu cu mine insami.


Un alt castig foarte pretios a fost constientizarea dependentei nesanatoase de mama si a repercusiunilor pe care le-a avut asupra vietii mele de cuplu si a increderii in propria persoana.


O scurta lista a celor mai importante beneficii capatate in urma psihoterapiei ar cuprinde neaparat increderea in propriile simturi, in vocea interioara, mult mai multa luciditate, limpezime, claritate.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Psihologi » FLORENTINA TONITA, psiholog

FLORENTINA TONITA, psiholog


InspiraÈie. Talent. PregÄtire asiduÄ. Determinare. DepÄÈirea constantÄ a limitelor. Sentimentul cÄ, în ciuda obstacolelor,  eÈti pe drumul care-Èi este menit Èi-Èi împlineÈti chemarea. TrÄirea extraordinarÄ care te însoÈeÈte atunci când clÄdeÈti încÄ o bornÄ a succesului pe acest drum. E drumul tÄu, calea ta pe care poÈi descoperi, depÄÈind provocÄri Èi obstacole, cea mai bunÄ versiune a ta, devenind astÄzi mai bun ca ieri Èi mâine mai bun ca azi. âIf you want to go fast, go alone. If you want to go far, go togetherâ, spune un proverb african. DacÄ alegi sÄ ajungi departe, sunt aliatul tÄu pe acest drum.

1 (pagina) - FLORENTINA_TONITA_ps_89833.jpg

Numele meu este Florentina ToniÈa Èi sunt pasionatÄ de tot ce înseamnÄ performanÈÄ, atât în sport, cât Èi în celelalte arii ale vieÈii.

Din 1995 lucrez ca psiholog în domeniul psihologiei sportului Èi al optimizÄrii performanÈei umane sub toate formele sale Èi cred cu tÄrie cÄ Ã®n fiecare dintre noi existÄ ceva special, unic, un talent sau o sumÄ de talente care, odatÄ descoperite Èi cultivate, ne pot schimba radical atât propriile vieÈi, cât Èi pe ale celor din jur.

Am început parcursul profesional ca psiholog sportiv în cadrul Centrului de CercetÄri pentru Problemele Sportului din BucureÈti (în prezent Institutul NaÈional de Cercetare în Sport), îmbinând activitatea de asistenÈÄ psihologicÄ acordatÄ diferitelor loturi naÈionale Èi olimpice cu cea de cercetare (atât ca membru în echipe de proiect, cât Èi ca manager de proiect). Èi pentru cÄ rostul cunoaÈterii este atins atunci când e împÄrtÄÈitÄ, am gÄsit calea de a o transmite studenÈilor de la facultÄÈile de profil din cadrul UNEFS BucureÈti, dar Èi antrenorilor Èi viitorilor antrenori în cadrul cursurilor de formare sau perfecÈionare organizate de diferite FederaÈii sportive cu care colaborez.

Telefon 0721.27.10.75