ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


Am invatat sa iau singura decizii si sa ma confrunt si sa accept consecintele propriilor alegeri.


Simt ca cele cateva luni de psihoterapie de cuplu m-au pregatit pentru toata perioada in care am urmat sedintele individuale.


Am plecat de la terapie mai dreaptÄ, mai mândrÄ, mai puÅ£in tristÄ, Åi mai ales cu o nouÄ perspectivÄ: acolo unde înainte erau ziduri, acum sunt drumuri Åi alegeri. Acolo unde era furie, am gÄsit energie. Acolo unde erau doar resentimente, am gÄsit putina înÅ£elegere pentru un pÄrinte bolnav.


Accelerarea procesului de autocunoastere, castigarea puterii despre care nu eram constienta ca exista in mine, mult mai multa incredere in sine, toate s-au consolidat in ultimele aproximativ cinci luni de terapie.


Si a meritat...deoarece mergand la psihoterapie  am reusit sa imi fac ordine in idei si in ganduri si am reusit sa inteleg mai multe lucruri despre mine si de fapt sa ajung sa ma cunosc mai bine decat inainte.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Psihologi » FLORENTINA TONITA, psiholog

FLORENTINA TONITA, psiholog


InspiraÈie. Talent. PregÄtire asiduÄ. Determinare. DepÄÈirea constantÄ a limitelor. Sentimentul cÄ, în ciuda obstacolelor,  eÈti pe drumul care-Èi este menit Èi-Èi împlineÈti chemarea. TrÄirea extraordinarÄ care te însoÈeÈte atunci când clÄdeÈti încÄ o bornÄ a succesului pe acest drum. E drumul tÄu, calea ta pe care poÈi descoperi, depÄÈind provocÄri Èi obstacole, cea mai bunÄ versiune a ta, devenind astÄzi mai bun ca ieri Èi mâine mai bun ca azi. âIf you want to go fast, go alone. If you want to go far, go togetherâ, spune un proverb african. DacÄ alegi sÄ ajungi departe, sunt aliatul tÄu pe acest drum.

1 (pagina) - FLORENTINA_TONITA_ps_89833.jpg

Numele meu este Florentina ToniÈa Èi sunt pasionatÄ de tot ce înseamnÄ performanÈÄ, atât în sport, cât Èi în celelalte arii ale vieÈii.

Din 1995 lucrez ca psiholog în domeniul psihologiei sportului Èi al optimizÄrii performanÈei umane sub toate formele sale Èi cred cu tÄrie cÄ Ã®n fiecare dintre noi existÄ ceva special, unic, un talent sau o sumÄ de talente care, odatÄ descoperite Èi cultivate, ne pot schimba radical atât propriile vieÈi, cât Èi pe ale celor din jur.

Am început parcursul profesional ca psiholog sportiv în cadrul Centrului de CercetÄri pentru Problemele Sportului din BucureÈti (în prezent Institutul NaÈional de Cercetare în Sport), îmbinând activitatea de asistenÈÄ psihologicÄ acordatÄ diferitelor loturi naÈionale Èi olimpice cu cea de cercetare (atât ca membru în echipe de proiect, cât Èi ca manager de proiect). Èi pentru cÄ rostul cunoaÈterii este atins atunci când e împÄrtÄÈitÄ, am gÄsit calea de a o transmite studenÈilor de la facultÄÈile de profil din cadrul UNEFS BucureÈti, dar Èi antrenorilor Èi viitorilor antrenori în cadrul cursurilor de formare sau perfecÈionare organizate de diferite FederaÈii sportive cu care colaborez.

Telefon 0721.27.10.75