ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


Psihoterapia (sedintele de grup) mi-a oferit suport psihic si emotional de-a lungul unei perioade in care m-am confruntat cu probleme in plan profesional si personal, prin faptul ca am gasit un mediu in care am fost incurajata sa discut deschis despre aceste probleme.


Accelerarea procesului de autocunoastere, castigarea puterii despre care nu eram constienta ca exista in mine, mult mai multa incredere in sine, toate s-au consolidat in ultimele aproximativ cinci luni de terapie.


Exercitiile din timpul orelor de psihoterapie m-au ajutat sa ajung la concluzia ca  nu vreau sa schimb ceva la mine ci de fapt vreau  sa imbunatatesc anumite lucruri la mine si sa incerc sa lucrez cu calitatile mele, cu ceea ce am, sa reusesc sa ajung la un nivel la care sa ma simt bine eu cu mine insami.


A fost o experienta noua si mi-a fost putin teama sa particip, deoarece sunt o fire mai timida, dar am zis ca nu am nimic de pierdut si ca merita sa incerc.


Un alt castig foarte pretios a fost constientizarea dependentei nesanatoase de mama si a repercusiunilor pe care le-a avut asupra vietii mele de cuplu si a increderii in propria persoana.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Serviciile noastre » grupuri

grupuri

Grup de dezvoltare personala pentru adolescenti 13-15 ani

4 â 5 Aprilie 2015

De ce ?

 • Numita uneori âa doua nastereâ, adolescenta este o etapa sensibila manifestata printr-o serie de transformari : hormonale, de noi preocupari, anturaje, tentatii.
 • Workhopul va crea ocazia pentru cei prezenti de a intalni adolescenti in care se vor recunoaste ca si trairi, preocupari, aspiratii (atenuarea singuratatii si castigarea sentimentului de normalitate). In acest spatiu se vor observa, exprima, vor decanta si valoriza diferentele dintre ei si altii.
 • Acest grup se doreste a fi un spatiu in care sa isi recunoasca si manifeste trairile, gandurile, emotiile, aspiratiile.

Obiective workshop:

 • cresterea spontaneitatii si deblocarea resurselor personale care devin caramizile constructiei personalitatii
 • satisfacerea nevoii de comunicare autentice cu cei de aceeasi varsta, clarificarea valorilor personale si afirmarea lor in grup
 • cresterea autostimei
 • detensionare emotionala, autodescoperire, autodezvoltare in vederea unei optime adaptari la toate nivelurile ( interpersonal, personal, spiritual...)
 • cresterea rezistentei la stress prin stimularea creativitatii adaptive, adica gasirea de noi solutii in a face fata la situatii problema din viata de zi cu zi ( constientizarea mecanismelor proprii folosite spontan si imbogatirea gamei de strategii de rezolvare a problemelor )

Program:

Ziua 1

 • Intercunoastere
 • Luarea contactului cu spatiul si ceilalti
 • Identificarea temelor de interes comun (relatia cu parintii, cu sexul opus, emotii si trairi, Jocuri pe calculator, modele, aspiratii).
 • Abordarea lor prin modalitati de expresie artistica: joc de rol, muzica, modelaj, desen.

Ziua 2:

 • Activitati de exprimare si interactiune de tip expresiv si artistic
 • Procesarea continuturilor exprimate
 • Concluzii
 • Planuri de viitor

Organizatorice:

 • Durata: 2 zile (4 ore/zi), 10.00-14.00 (pranz impreuna - se va aduce de acasa o gustare: sandwich, fruct etc pentru a maximiza timpul in favoarea activitatilor de dezvoltare personala)
 • Dimensiune grup: 5-6 persoane (varste 13 â 16 ani)
 • Tinuta lejera, incaltaminte de interior
 • Locatie: SUPERFIT, Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor 59, et.2, ap.4 (intersectia Calea Mosilor cu bd. Hristo Botev)
 • Cost/participant: 275 Ron

 Grup condus de Psih. Manuela Tiron (0745 32 74 95) si Psih. Adriana Badoiu (0729 12 86 30) .


***

Grup terapeutic saptamanal

Miercuri, 4 martie am demarat un grup continuativ de explorare si optimizare personala.

Metoda de baza este psihodrama in care inglobam in functie de nevoile grupului tehnici din somatoterapii, brainspotting, sociodrama si psihologia performantei. 

Intalnirile au loc miercurea, in intervalul 18.00-20.00 in perioada martie-iunie 2015. 

Grupul este condus de psih. Manuela Tiron ( 0745 32 74 95) si psih. Florentina Tonita (0721 27 10 75).


***

Grupuri tematice - pentru companii

Eu cu mine

Tehnici de relaxare Èi meditaÈie  * Secretele încrederii în sine    *  Managementul stresului    *  Descifrarea viselor    *   Ãntâlnire cu viitorul    *   Mesajele corpului *  Redescoperirea copilului interior    *   Scenarii familiale    *  Puterea personalÄ Â   *  Ritualuri de vindecare/trecere   *  Alegeri Èi responsabilitate   *  Povestea personalÄ Â  *  RelaÈia corp-emoÈii-gânduri   *  Ãntâlnirea cu Sinele ideal   *  Detoxifiere emoÈionalÄ *

Eu cu ceilalti

Ãntâlniri semnificative   *   Afaceri neîncheiate    *   AbilitÄÈi de afirmare    *   AbilitÄÈi de mediere    *  Transformarea conflictelor    *   RelaÈii sÄnÄtoase, relaÈii toxice    *   Puterea personalÄ Â   *   Leadership-antrenament în rol de conducere    *   Atomul familial    *  FaÈete ale propriei persoane cerute în diverse roluri *

Eu si intregul

Rolul meu în echipÄ/companie    *   Eu ca verigÄ Ã®ntre strÄmoÈi Èi urmaÈi    * LegÄturi transgeneraÈionale *


Pachetul este flexibil. Se pot alcatui programe proprii în functie de interesele angajatilor companiei. Varianta standard este conceputa pentru o durata de 4 ore/tema si se desfasoara in grupuri de 6-15 persoane.

Coordonatori: psih. Manuela Tiron ( 0745 32 74 95) si psih. Florentina Tonita (0721 27 10 75).