ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


Am ales sa participat la psihoterapie din cauza unor probleme pe care le aveam cu mine insami, deoarece nu reuseam sa ma accept asa cum sunt.


De multe ori veneam la psihoterapie agitata, nervoasa, trista insa prin activitatile pe care le faceam acolo reuseam sa ma linistesc si sa ma relaxez si sa vad ca de fapt nu e totul asa negru cum vad eu in general si ca e sanatos sa am o gandire mai optimista.


Am invatat sa iau singura decizii si sa ma confrunt si sa accept consecintele propriilor alegeri.


Cu ajutorul terapiei am inceput sa imi recastig increderea in mine, sa descopar ca pot fi capabila sa fac fata, sa caut solutii si si sa depasesc cu forte proprii problemele si provocarile ivite pe parcurs.


Am invatat ca sunt importanta, ca trebuie sa investesc in mine si ca starea mea de bine determina o ,ai buna relationare cu persoanele din jur.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Serviciile noastre » grupuri

grupuri

Grup de dezvoltare personala pentru adolescenti 13-15 ani

4 テ「 5 Aprilie 2015

De ce ?

 • Numita uneori テ「彗 doua nastereテ「, adolescenta este o etapa sensibila manifestata printr-o serie de transformari : hormonale, de noi preocupari, anturaje, tentatii.
 • Workhopul va crea ocazia pentru cei prezenti de a intalni adolescenti in care se vor recunoaste ca si trairi, preocupari, aspiratii (atenuarea singuratatii si castigarea sentimentului de normalitate). In acest spatiu se vor observa, exprima, vor decanta si valoriza diferentele dintre ei si altii.
 • Acest grup se doreste a fi un spatiu in care sa isi recunoasca si manifeste trairile, gandurile, emotiile, aspiratiile.

Obiective workshop:

 • cresterea spontaneitatii si deblocarea resurselor personale care devin caramizile constructiei personalitatii
 • satisfacerea nevoii de comunicare autentice cu cei de aceeasi varsta, clarificarea valorilor personale si afirmarea lor in grup
 • cresterea autostimei
 • detensionare emotionala, autodescoperire, autodezvoltare in vederea unei optime adaptari la toate nivelurile ( interpersonal, personal, spiritual...)
 • cresterea rezistentei la stress prin stimularea creativitatii adaptive, adica gasirea de noi solutii in a face fata la situatii problema din viata de zi cu zi ( constientizarea mecanismelor proprii folosite spontan si imbogatirea gamei de strategii de rezolvare a problemelor )

Program:

Ziua 1

 • Intercunoastere
 • Luarea contactului cu spatiul si ceilalti
 • Identificarea temelor de interes comun (relatia cu parintii, cu sexul opus, emotii si trairi, Jocuri pe calculator, modele, aspiratii).
 • Abordarea lor prin modalitati de expresie artistica: joc de rol, muzica, modelaj, desen.

Ziua 2:

 • Activitati de exprimare si interactiune de tip expresiv si artistic
 • Procesarea continuturilor exprimate
 • Concluzii
 • Planuri de viitor

Organizatorice:

 • Durata: 2 zile (4 ore/zi), 10.00-14.00 (pranz impreuna - se va aduce de acasa o gustare: sandwich, fruct etc pentru a maximiza timpul in favoarea activitatilor de dezvoltare personala)
 • Dimensiune grup: 5-6 persoane (varste 13 テ「 16 ani)
 • Tinuta lejera, incaltaminte de interior
 • Locatie: SUPERFIT, Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor 59, et.2, ap.4 (intersectia Calea Mosilor cu bd. Hristo Botev)
 • Cost/participant: 275 Ron

テつGrup condus de Psih. Manuela Tiron (0745 32 74 95) si Psih. Adriana Badoiu (0729 12 86 30) .


***

Grup terapeutic saptamanal

Miercuri, 4 martie am demarat un grup continuativ de explorare si optimizare personala.

Metoda de baza este psihodrama in care inglobam in functie de nevoile grupului tehnici din somatoterapii, brainspotting, sociodrama si psihologia performantei.テつ

Intalnirile au loc miercurea, in intervalul 18.00-20.00 in perioada martie-iunie 2015.テつ

Grupul este condus de psih. Manuela Tiron (テつ0745 32 74 95) si psih. Florentina Tonita (0721 27 10 75).


***

Grupuri tematice - pentru companii

Eu cu mine

Tehnici de relaxare テ冓 meditaテ嬖e テつ* Secretele テδョncrederii テδョn sine テつ テつ* テつManagementul stresului テつ テつ* テつDescifrarea viselor テつ テつ* テつ テヮntテδ「lnire cu viitorul テつ テつ* テつ Mesajele corpului * テつRedescoperirea copilului interior テつ テつ* テつ Scenarii familiale テつ テつ* テつPuterea personalテс テつ テつ* テつRitualuri de vindecare/trecereテつ テつ* テつAlegeri テ冓 responsabilitate テつ * テつPovestea personalテс テつ * テつRelaテ嬖a corp-emoテ嬖i-gテδ「nduri テつ * テつテヮntテδ「lnirea cu Sinele ideal テつ * テつDetoxifiere emoテ嬖onalテс *

Eu cu ceilalti

テヮntテδ「lniri semnificativeテつテつテつ* テつ Afaceri neテδョncheiate テつ テつ* テつ Abilitテсテ嬖 de afirmare テつ テつ* テつ Abilitテсテ嬖 de mediere テつ テつ* テつTransformarea conflictelor テつ テつ* テつ Relaテ嬖i sテсnテсtoase, relaテ嬖i toxice テつ テつ* テつ Puterea personalテс テつ テつ* テつ Leadership-antrenament テδョn rol de conducere テつ テつ* テつ Atomul familial テつ テつ* テつFaテ嫺te ale propriei persoane cerute テδョn diverse roluri *

Eu si intregul

Rolul meu テδョn echipテс/companie テつ テつ* テつ Eu ca verigテс テδョntre strテсmoテ冓 テ冓 urmaテ冓 テつ テつ* Legテсturi transgeneraテ嬖onale *


Pachetul este flexibil. Se pot alcatui programe proprii テδョn functie de interesele angajatilor companiei. Varianta standard este conceputa pentru o durata de 4 ore/tema si se desfasoara in grupuri de 6-15 persoane.

Coordonatori: psih. Manuela Tiron (テつ0745 32 74 95) si psih. Florentina Tonita (0721 27 10 75).