ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


O scurta lista a celor mai importante beneficii capatate in urma psihoterapiei ar cuprinde neaparat increderea in propriile simturi, in vocea interioara, mult mai multa luciditate, limpezime, claritate.


Simt ca cele cateva luni de psihoterapie de cuplu m-au pregatit pentru toata perioada in care am urmat sedintele individuale.


Am invatat ca sunt importanta, ca trebuie sa investesc in mine si ca starea mea de bine determina o ,ai buna relationare cu persoanele din jur.


Am (re)invatat stima de sine, iar rezultatul a fost dorinta de a-mi fi bine in viata mea.


Am plecat de la terapie mai dreaptă, mai mândră, mai puţin tristă, şi mai ales cu o nouă perspectivă: acolo unde înainte erau ziduri, acum sunt drumuri şi alegeri. Acolo unde era furie, am găsit energie. Acolo unde erau doar resentimente, am găsit putina înţelegere pentru un părinte bolnav.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Serviciile noastre » grupuri

grupuri

Grup de dezvoltare personala pentru adolescenti 13-15 ani

4 – 5 Aprilie 2015

De ce ?

 • Numita uneori “a doua nastere”, adolescenta este o etapa sensibila manifestata printr-o serie de transformari : hormonale, de noi preocupari, anturaje, tentatii.
 • Workhopul va crea ocazia pentru cei prezenti de a intalni adolescenti in care se vor recunoaste ca si trairi, preocupari, aspiratii (atenuarea singuratatii si castigarea sentimentului de normalitate). In acest spatiu se vor observa, exprima, vor decanta si valoriza diferentele dintre ei si altii.
 • Acest grup se doreste a fi un spatiu in care sa isi recunoasca si manifeste trairile, gandurile, emotiile, aspiratiile.

Obiective workshop:

 • cresterea spontaneitatii si deblocarea resurselor personale care devin caramizile constructiei personalitatii
 • satisfacerea nevoii de comunicare autentice cu cei de aceeasi varsta, clarificarea valorilor personale si afirmarea lor in grup
 • cresterea autostimei
 • detensionare emotionala, autodescoperire, autodezvoltare in vederea unei optime adaptari la toate nivelurile ( interpersonal, personal, spiritual...)
 • cresterea rezistentei la stress prin stimularea creativitatii adaptive, adica gasirea de noi solutii in a face fata la situatii problema din viata de zi cu zi ( constientizarea mecanismelor proprii folosite spontan si imbogatirea gamei de strategii de rezolvare a problemelor )

Program:

Ziua 1

 • Intercunoastere
 • Luarea contactului cu spatiul si ceilalti
 • Identificarea temelor de interes comun (relatia cu parintii, cu sexul opus, emotii si trairi, Jocuri pe calculator, modele, aspiratii).
 • Abordarea lor prin modalitati de expresie artistica: joc de rol, muzica, modelaj, desen.

Ziua 2:

 • Activitati de exprimare si interactiune de tip expresiv si artistic
 • Procesarea continuturilor exprimate
 • Concluzii
 • Planuri de viitor

Organizatorice:

 • Durata: 2 zile (4 ore/zi), 10.00-14.00 (pranz impreuna - se va aduce de acasa o gustare: sandwich, fruct etc pentru a maximiza timpul in favoarea activitatilor de dezvoltare personala)
 • Dimensiune grup: 5-6 persoane (varste 13 – 16 ani)
 • Tinuta lejera, incaltaminte de interior
 • Locatie: SUPERFIT, Bucuresti, sector 2, Calea Mosilor 59, et.2, ap.4 (intersectia Calea Mosilor cu bd. Hristo Botev)
 • Cost/participant: 275 Ron

 Grup condus de Psih. Manuela Tiron (0745 32 74 95) si Psih. Adriana Badoiu (0729 12 86 30) .


***

Grup terapeutic saptamanal

Miercuri, 4 martie am demarat un grup continuativ de explorare si optimizare personala.

Metoda de baza este psihodrama in care inglobam in functie de nevoile grupului tehnici din somatoterapii, brainspotting, sociodrama si psihologia performantei. 

Intalnirile au loc miercurea, in intervalul 18.00-20.00 in perioada martie-iunie 2015. 

Grupul este condus de psih. Manuela Tiron ( 0745 32 74 95) si psih. Florentina Tonita (0721 27 10 75).


***

Grupuri tematice - pentru companii

Eu cu mine

Tehnici de relaxare și meditație  * Secretele încrederii în sine    *  Managementul stresului    *  Descifrarea viselor    *   Întâlnire cu viitorul    *   Mesajele corpului *  Redescoperirea copilului interior    *   Scenarii familiale    *  Puterea personală    *  Ritualuri de vindecare/trecere   *  Alegeri și responsabilitate   *  Povestea personală   *  Relația corp-emoții-gânduri   *  Întâlnirea cu Sinele ideal   *  Detoxifiere emoțională *

Eu cu ceilalti

Întâlniri semnificative   *   Afaceri neîncheiate    *   Abilități de afirmare    *   Abilități de mediere    *  Transformarea conflictelor    *   Relații sănătoase, relații toxice    *   Puterea personală    *   Leadership-antrenament în rol de conducere    *   Atomul familial    *  Fațete ale propriei persoane cerute în diverse roluri *

Eu si intregul

Rolul meu în echipă/companie    *   Eu ca verigă între strămoși și urmași    * Legături transgeneraționale *


Pachetul este flexibil. Se pot alcatui programe proprii în functie de interesele angajatilor companiei. Varianta standard este conceputa pentru o durata de 4 ore/tema si se desfasoara in grupuri de 6-15 persoane.

Coordonatori: psih. Manuela Tiron ( 0745 32 74 95) si psih. Florentina Tonita (0721 27 10 75).