ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


Simt ca cele cateva luni de psihoterapie de cuplu m-au pregatit pentru toata perioada in care am urmat sedintele individuale.


In relatia cu ceilalti am invatat sa fiu deschisa, sa empatizez, sa-mi depasesc o parte din temeri.


Psihoterapia (sedintele de grup) mi-a oferit suport psihic si emotional de-a lungul unei perioade in care m-am confruntat cu probleme in plan profesional si personal, prin faptul ca am gasit un mediu in care am fost incurajata sa discut deschis despre aceste probleme.


A fost o experienta noua si mi-a fost putin teama sa particip, deoarece sunt o fire mai timida, dar am zis ca nu am nimic de pierdut si ca merita sa incerc.


Exercitiile din timpul orelor de psihoterapie m-au ajutat sa ajung la concluzia ca  nu vreau sa schimb ceva la mine ci de fapt vreau  sa imbunatatesc anumite lucruri la mine si sa incerc sa lucrez cu calitatile mele, cu ceea ce am, sa reusesc sa ajung la un nivel la care sa ma simt bine eu cu mine insami.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Serviciile noastre » Psihologia sportului

Psihologia sportului

Servicii de consiliere psihologică specializată pentru sportivi sau echipe/organizații sportive, indiferent de nivelul la care se află (lot olimpic, național, sport recreațional), cu scopul de a-i ajuta să-și îmbunătățească propria performanță și să-și atingă obiectivele, atât cele sportive, cât și cele din viața personală.

Sesiuni individuale de consiliere psihologică sportivă

Ești sportiv de performanță sau practici o formă de activitate fizică pentru a te simți bine în pielea ta?

Te confrunți cu o presiune prea mare (din partea antrenorilor, părinților sau chiar generată de propriile tale așteptări), anxietate de performanță, blocaje mentale sau lipsa încrederii în tine?

Ești interesat cum poți să devii mai puternic din punct de vedere mental, să afli cum să-ți accesezi propriile resurse pentru a gestiona orice dificultate psihologică sau emoțională care poate avea impact asupra performanței tale, asupra sănătății sau stării tale de bine? 

În cadrul sesiunilor individuale poți să-ți însușești diferite strategii mentale, precum vizualizarea, tehnicile de relaxare și autocontrol, antrenamentul mental și multe altele, care te pot ajuta să depășești obstacolele și să-ți atingi adevăratul potențial.

 

Sesiuni de consiliere psihologică cu echipe sportive/organizații

Sesiunile de grup sau de echipă pot avea diverse obiective: creșterea coeziunii și a încrederii între membrii echipei, îmbunătățirea comunicării, reducerea conflictelor, dezvoltarea leadership-ului.

Consultanță pentru antrenori

Sunteți antrenori și vă doriți să comunicați eficient cu sportivii pe care-i antrenați?

Sunteți interesați să aflați mai multe despre cum să vă motivați sportivii, cum să recunoașteți diferite tipuri de răspuns emoțional și cum să le gestionați în situații de antrenament și competiție?

Sesiunile de consultanță individuală pentru antrenori sunt proiectate tocmai pentru a veni în sprijinul acelora dintre dumneavoastră care caută răspunsuri la acest tip de întrebări, precum și celor care își doresc să-și îmbunătățească stilul de antrenament folosind informații, tehnici și metode de ultimă oră din domeniul Psihologiei sportului.

 

Workshop-uri de Psihologia Sportului

Workshop-urile și prezentările au ca scop informarea și educarea sportivilor, echipelor, antrenorilor, părinților și se pot desfăsura pe diverse teme: managementul stresului, abilități de comunicare, leadership, creșterea motivației sportivilor, psihologia și dinamica echipelor, depășirea blocajelor mentale, întărirea încrederii în sine, gestionarea frustrării, accidentărilor, prevenirea diverselor probleme psihice care pot apărea în antrenamente și concursuri.

Coordonare program: psih. Florentina Tonita