ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


O scurta lista a celor mai importante beneficii capatate in urma psihoterapiei ar cuprinde neaparat increderea in propriile simturi, in vocea interioara, mult mai multa luciditate, limpezime, claritate.


Am invatat ca sunt importanta, ca trebuie sa investesc in mine si ca starea mea de bine determina o ,ai buna relationare cu persoanele din jur.


La sfarsitul a zece sesiuni de consiliere pot spune ca am o mai mare incredere in mine si ca aceasta experienta m-a facut mai puternica in fata celorlalti, dar si in fata obstacolelor pe care le intampin.


Am invatat sa iau singura decizii si sa ma confrunt si sa accept consecintele propriilor alegeri.


Simt ca cele cateva luni de psihoterapie de cuplu m-au pregatit pentru toata perioada in care am urmat sedintele individuale.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Serviciile noastre » Psihologia sportului

Psihologia sportului

Servicii de consiliere psihologicÄ specializatÄ pentru sportivi sau echipe/organizaÈii sportive, indiferent de nivelul la care se aflÄ (lot olimpic, naÈional, sport recreaÈional), cu scopul de a-i ajuta sÄ-Èi îmbunÄtÄÈeascÄ propria performanÈÄ Èi sÄ-Èi atingÄ obiectivele, atât cele sportive, cât Èi cele din viaÈa personalÄ.

Sesiuni individuale de consiliere psihologicÄ sportivÄ

EÈti sportiv de performanÈÄ sau practici o formÄ de activitate fizicÄ pentru a te simÈi bine în pielea ta?

Te confrunÈi cu o presiune prea mare (din partea antrenorilor, pÄrinÈilor sau chiar generatÄ de propriile tale aÈteptÄri), anxietate de performanÈÄ, blocaje mentale sau lipsa încrederii în tine?

EÈti interesat cum poÈi sÄ devii mai puternic din punct de vedere mental, sÄ afli cum sÄ-Èi accesezi propriile resurse pentru a gestiona orice dificultate psihologicÄ sau emoÈionalÄ care poate avea impact asupra performanÈei tale, asupra sÄnÄtÄÈii sau stÄrii tale de bine? 

Ãn cadrul sesiunilor individuale poÈi sÄ-Èi însuÈeÈti diferite strategii mentale, precum vizualizarea, tehnicile de relaxare Èi autocontrol, antrenamentul mental Èi multe altele, care te pot ajuta sÄ depÄÈeÈti obstacolele Èi sÄ-Èi atingi adevÄratul potenÈial.

 

Sesiuni de consiliere psihologicÄ cu echipe sportive/organizaÈii

Sesiunile de grup sau de echipÄ pot avea diverse obiective: creÈterea coeziunii Èi a încrederii între membrii echipei, îmbunÄtÄÈirea comunicÄrii, reducerea conflictelor, dezvoltarea leadership-ului.

ConsultanÈÄ pentru antrenori

SunteÈi antrenori Èi vÄ doriÈi sÄ comunicaÈi eficient cu sportivii pe care-i antrenaÈi?

SunteÈi interesaÈi sÄ aflaÈi mai multe despre cum sÄ vÄ motivaÈi sportivii, cum sÄ recunoaÈteÈi diferite tipuri de rÄspuns emoÈional Èi cum sÄ le gestionaÈi în situaÈii de antrenament Èi competiÈie?

Sesiunile de consultanÈÄ individualÄ pentru antrenori sunt proiectate tocmai pentru a veni în sprijinul acelora dintre dumneavoastrÄ care cautÄ rÄspunsuri la acest tip de întrebÄri, precum Èi celor care îÈi doresc sÄ-Èi îmbunÄtÄÈeascÄ stilul de antrenament folosind informaÈii, tehnici Èi metode de ultimÄ orÄ din domeniul Psihologiei sportului.

 

Workshop-uri de Psihologia Sportului

Workshop-urile Èi prezentÄrile au ca scop informarea Èi educarea sportivilor, echipelor, antrenorilor, pÄrinÈilor Èi se pot desfÄsura pe diverse teme: managementul stresului, abilitÄÈi de comunicare, leadership, creÈterea motivaÈiei sportivilor, psihologia Èi dinamica echipelor, depÄÈirea blocajelor mentale, întÄrirea încrederii în sine, gestionarea frustrÄrii, accidentÄrilor, prevenirea diverselor probleme psihice care pot apÄrea în antrenamente Èi concursuri.

Coordonare program: psih. Florentina Tonita