ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


Am invatat ca sunt importanta, ca trebuie sa investesc in mine si ca starea mea de bine determina o ,ai buna relationare cu persoanele din jur.


Si a meritat...deoarece mergand la psihoterapie  am reusit sa imi fac ordine in idei si in ganduri si am reusit sa inteleg mai multe lucruri despre mine si de fapt sa ajung sa ma cunosc mai bine decat inainte.


Exercitiile din timpul orelor de psihoterapie m-au ajutat sa ajung la concluzia ca  nu vreau sa schimb ceva la mine ci de fapt vreau  sa imbunatatesc anumite lucruri la mine si sa incerc sa lucrez cu calitatile mele, cu ceea ce am, sa reusesc sa ajung la un nivel la care sa ma simt bine eu cu mine insami.


La sfarsitul a zece sesiuni de consiliere pot spune ca am o mai mare incredere in mine si ca aceasta experienta m-a facut mai puternica in fata celorlalti, dar si in fata obstacolelor pe care le intampin.


Psihoterapia (sedintele de grup) mi-a oferit suport psihic si emotional de-a lungul unei perioade in care m-am confruntat cu probleme in plan profesional si personal, prin faptul ca am gasit un mediu in care am fost incurajata sa discut deschis despre aceste probleme.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Serviciile noastre

Serviciile noastre

Asistenta psihologica complementara serviciilor de nutritie

1 (pagina) - Serviciile_noastre_68653.jpg

Ca psiholog abordez programul de nutriÈie din doua direcÈii simultane :

-       rÄdÄcina problemei

-       schimbarea tiparelor disfuncÈionale din stilul de viaÈÄ pentru a pune bazele unei relaÈii sÄnÄtoase cu sine, cu propriul corp Èi cu mâncarea.

Fiecare client este un univers în sine cu nevoi Èi resurse proprii. Planurile de tratament pe care le propun rÄspund acestor nevoi multiple. 

Citeste mai mult.Evaluare clinica adulti si copii

3 (pagina) - Serviciile_noastre_72223.jpg

Dezvoltarea Èi maturizarea noastrÄ ca persoane sunt generatoare de schimbÄri, care în anumite condiÈii sunt însoÈite de âsimptomeâ. Rezultatele evaluÄrii psihologice permit discernerea între normal Èi patologic Èi creionarea posibilitÄÈilor terapeutice imediate.

Alt beneficiu îl constituie identificarea factorilor psihologici implicaÈi în optimizarea Èi promovarea sÄnÄtÄÈii fizice Èi psihice a copilului Èi/sau adultului.

Citeste mai mult.

Familie si copil

O viaÈÄ psihicÄ sÄnÄtoasÄ Ã®nseamnÄ a ne simÈi bine în pielea noastrÄ, dar Èi în relaÈiile cu cei din jur. Cum ne raportÄm la cei din propria familie sau la job, cât de relaxaÈi sau frustraÈi ne simÈim în rolul de pÄrinte, soÈ, Èef sau prieten, pot constitui subiecte de analizÄ alÄturi de specialist. Scopul este conÈtientizarea cauzelor stÄrii de dezechilibru pe oricare dintre aceste paliere Èi cÄutarea resurselor pentru a o depÄÈi.

Citeste mai mult.


Psihologia sportului si psihologia performantei

4 (pagina) - Serviciile_noastre_18116.jpgServicii de consiliere psihologicÄ specializatÄ pentru sportivi sau echipe/organizaÈii sportive, indiferent de nivelul la care se aflÄ (lot olimpic, naÈional, sport recreaÈional), cu scopul de a-i ajuta sÄ-Èi îmbunÄtÄÈeascÄ propria performanÈÄ Èi sÄ-Èi atingÄ obiectivele, atât cele sportive, cât Èi cele din viaÈa personalÄ. 

Citeste mai mult.Servicii pentru companii

2 (pagina) - Serviciile_noastre_89263.jpg


Daca faceÈi parte dintre companiile conÈtiente cÄ eficienÈa la lucru este în strânsÄ legÄturÄ cu gradul de satisfacÈie generalÄ Ã®n viaÈÄ a angajaÈilor sai, vÄ oferim programe care vÄ dau prilejul de a vÄ Ã®mbunÄtÄÈi calitatea vieÈii si obtine echilibrul personal,  de a vÄ ameliora abilitaÈile relationale sau de a primi suport de specialitate în programe de managementul schimbÄrii.