ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


A fost o experienta noua si mi-a fost putin teama sa particip, deoarece sunt o fire mai timida, dar am zis ca nu am nimic de pierdut si ca merita sa incerc.


Un alt castig foarte pretios a fost constientizarea dependentei nesanatoase de mama si a repercusiunilor pe care le-a avut asupra vietii mele de cuplu si a increderii in propria persoana.


Cu ajutorul terapiei am inceput sa imi recastig increderea in mine, sa descopar ca pot fi capabila sa fac fata, sa caut solutii si si sa depasesc cu forte proprii problemele si provocarile ivite pe parcurs.


Psihoterapia (sedintele de grup) mi-a oferit suport psihic si emotional de-a lungul unei perioade in care m-am confruntat cu probleme in plan profesional si personal, prin faptul ca am gasit un mediu in care am fost incurajata sa discut deschis despre aceste probleme.


Accelerarea procesului de autocunoastere, castigarea puterii despre care nu eram constienta ca exista in mine, mult mai multa incredere in sine, toate s-au consolidat in ultimele aproximativ cinci luni de terapie.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Serviciile noastre

Serviciile noastre

Asistenta psihologica complementara serviciilor de nutritie

1 (pagina) - Serviciile_noastre_68653.jpg

Ca psiholog abordez programul de nutriție din doua direcții simultane :

-       rădăcina problemei

-       schimbarea tiparelor disfuncționale din stilul de viață pentru a pune bazele unei relații sănătoase cu sine, cu propriul corp și cu mâncarea.

Fiecare client este un univers în sine cu nevoi și resurse proprii. Planurile de tratament pe care le propun răspund acestor nevoi multiple. 

Citeste mai mult.Evaluare clinica adulti si copii

3 (pagina) - Serviciile_noastre_72223.jpg

Dezvoltarea și maturizarea noastră ca persoane sunt generatoare de schimbări, care în anumite condiții sunt însoțite de „simptome”. Rezultatele evaluării psihologice permit discernerea între normal și patologic și creionarea posibilităților terapeutice imediate.

Alt beneficiu îl constituie identificarea factorilor psihologici implicați în optimizarea și promovarea sănătății fizice și psihice a copilului și/sau adultului.

Citeste mai mult.

Familie si copil

O viață psihică sănătoasă înseamnă a ne simți bine în pielea noastră, dar și în relațiile cu cei din jur. Cum ne raportăm la cei din propria familie sau la job, cât de relaxați sau frustrați ne simțim în rolul de părinte, soț, șef sau prieten, pot constitui subiecte de analiză alături de specialist. Scopul este conștientizarea cauzelor stării de dezechilibru pe oricare dintre aceste paliere și căutarea resurselor pentru a o depăși.

Citeste mai mult.


Psihologia sportului si psihologia performantei

4 (pagina) - Serviciile_noastre_18116.jpgServicii de consiliere psihologică specializată pentru sportivi sau echipe/organizații sportive, indiferent de nivelul la care se află (lot olimpic, național, sport recreațional), cu scopul de a-i ajuta să-și îmbunătățească propria performanță și să-și atingă obiectivele, atât cele sportive, cât și cele din viața personală. 

Citeste mai mult.Servicii pentru companii

2 (pagina) - Serviciile_noastre_89263.jpg


Daca faceți parte dintre companiile conștiente că eficiența la lucru este în strânsă legătură cu gradul de satisfacție generală în viață a angajaților sai, vă oferim programe care vă dau prilejul de a vă îmbunătăți calitatea vieții si obtine echilibrul personal,  de a vă ameliora abilitațile relationale sau de a primi suport de specialitate în programe de managementul schimbării.