ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


Simt ca terapia mi-a imbunatatit cu adevarat viata â in timp, insa vizibil. Mi-a imbunatatit relatia cu mine insami, si apoi relatia cu ceilalti oameni.


Simt ca cele cateva luni de psihoterapie de cuplu m-au pregatit pentru toata perioada in care am urmat sedintele individuale.


Cu ajutorul terapiei am inceput sa imi recastig increderea in mine, sa descopar ca pot fi capabila sa fac fata, sa caut solutii si si sa depasesc cu forte proprii problemele si provocarile ivite pe parcurs.


Chiar daca am esecuri, reusesc sa-mi accesez partea de curaj care sa ma faca sa incerc din nou sau sa privesc din alt punct de vedere situatia respectiva.


Am primit pareri si puncte de vedere care mi-au modificat felul de a privi lucrurile in mod constructiv si util si m-am simtit incurajata in a face ceea ce consideram ca este bine pt mine.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Serviciile noastre

Serviciile noastre

Asistenta psihologica complementara serviciilor de nutritie

1 (pagina) - Serviciile_noastre_68653.jpg

Ca psiholog abordez programul de nutriÈie din doua direcÈii simultane :

-       rÄdÄcina problemei

-       schimbarea tiparelor disfuncÈionale din stilul de viaÈÄ pentru a pune bazele unei relaÈii sÄnÄtoase cu sine, cu propriul corp Èi cu mâncarea.

Fiecare client este un univers în sine cu nevoi Èi resurse proprii. Planurile de tratament pe care le propun rÄspund acestor nevoi multiple. 

Citeste mai mult.Evaluare clinica adulti si copii

3 (pagina) - Serviciile_noastre_72223.jpg

Dezvoltarea Èi maturizarea noastrÄ ca persoane sunt generatoare de schimbÄri, care în anumite condiÈii sunt însoÈite de âsimptomeâ. Rezultatele evaluÄrii psihologice permit discernerea între normal Èi patologic Èi creionarea posibilitÄÈilor terapeutice imediate.

Alt beneficiu îl constituie identificarea factorilor psihologici implicaÈi în optimizarea Èi promovarea sÄnÄtÄÈii fizice Èi psihice a copilului Èi/sau adultului.

Citeste mai mult.

Familie si copil

O viaÈÄ psihicÄ sÄnÄtoasÄ Ã®nseamnÄ a ne simÈi bine în pielea noastrÄ, dar Èi în relaÈiile cu cei din jur. Cum ne raportÄm la cei din propria familie sau la job, cât de relaxaÈi sau frustraÈi ne simÈim în rolul de pÄrinte, soÈ, Èef sau prieten, pot constitui subiecte de analizÄ alÄturi de specialist. Scopul este conÈtientizarea cauzelor stÄrii de dezechilibru pe oricare dintre aceste paliere Èi cÄutarea resurselor pentru a o depÄÈi.

Citeste mai mult.


Psihologia sportului si psihologia performantei

4 (pagina) - Serviciile_noastre_18116.jpgServicii de consiliere psihologicÄ specializatÄ pentru sportivi sau echipe/organizaÈii sportive, indiferent de nivelul la care se aflÄ (lot olimpic, naÈional, sport recreaÈional), cu scopul de a-i ajuta sÄ-Èi îmbunÄtÄÈeascÄ propria performanÈÄ Èi sÄ-Èi atingÄ obiectivele, atât cele sportive, cât Èi cele din viaÈa personalÄ. 

Citeste mai mult.Servicii pentru companii

2 (pagina) - Serviciile_noastre_89263.jpg


Daca faceÈi parte dintre companiile conÈtiente cÄ eficienÈa la lucru este în strânsÄ legÄturÄ cu gradul de satisfacÈie generalÄ Ã®n viaÈÄ a angajaÈilor sai, vÄ oferim programe care vÄ dau prilejul de a vÄ Ã®mbunÄtÄÈi calitatea vieÈii si obtine echilibrul personal,  de a vÄ ameliora abilitaÈile relationale sau de a primi suport de specialitate în programe de managementul schimbÄrii.