ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


Psihoterapia (sedintele de grup) mi-a oferit suport psihic si emotional de-a lungul unei perioade in care m-am confruntat cu probleme in plan profesional si personal, prin faptul ca am gasit un mediu in care am fost incurajata sa discut deschis despre aceste probleme.


Am plecat de la terapie mai dreaptÄ, mai mândrÄ, mai puÅ£in tristÄ, Åi mai ales cu o nouÄ perspectivÄ: acolo unde înainte erau ziduri, acum sunt drumuri Åi alegeri. Acolo unde era furie, am gÄsit energie. Acolo unde erau doar resentimente, am gÄsit putina înÅ£elegere pentru un pÄrinte bolnav.


Un alt castig foarte pretios a fost constientizarea dependentei nesanatoase de mama si a repercusiunilor pe care le-a avut asupra vietii mele de cuplu si a increderii in propria persoana.


Am invatat sa iau singura decizii si sa ma confrunt si sa accept consecintele propriilor alegeri.


Am invatat ca sunt importanta, ca trebuie sa investesc in mine si ca starea mea de bine determina o ,ai buna relationare cu persoanele din jur.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Serviciile noastre » Servicii pentru companii

Servicii pentru companii

1. Private-work life balance

 

Din ce in ce mai multe companii sunt constiente ca eficienta la lucru este in stransa legatura cu gradul de satisfactie generala in viata a angajatilor sai. De aceea investesc in programe care le ofera prilejul de a-si imbunatati calitatea vietii si de a-si construi echilibrul personal.

Pentru companiile interesate de calitatea vietii angajatilor oferim programe prin care exploram si imbunatatim relatia cu urmatoarele arii ale fiintei:

 

Eu cu mine

Tehnici de relaxare Èi meditaÈie  * Secretele încrederii în sine    *  Managementul stresului    *  Descifrarea viselor    *   Ãntâlnire cu viitorul    *   Mesajele corpului *  Redescoperirea copilului interior    *   Scenarii familiale    *  Puterea personalÄ Â   *  Ritualuri de vindecare/trecere   *  Alegeri Èi responsabilitate   *  Povestea personalÄ Â  *  RelaÈia corp-emoÈii-gânduri   *  Ãntâlnirea cu Sinele ideal   *  Detoxifiere emoÈionalÄ *

 

Eu cu ceilalti

Ãntâlniri semnificative   *   Afaceri neîncheiate    *   AbilitÄÈi de afirmare    *   AbilitÄÈi de mediere    *  Transformarea conflictelor    *   RelaÈii sÄnÄtoase, relaÈii toxice    *   Puterea personalÄ Â   *   Leadership-antrenament în rol de conducere    *   Atomul familial    *  FaÈete ale propriei persoane cerute în diverse roluri *

 

Eu si intregul

Rolul meu în echipÄ/companie    *   Eu ca verigÄ Ã®ntre strÄmoÈi Èi urmaÈi    * LegÄturi transgeneraÈionale *

 

Pachetul este flexibil. Se pot alcatui programe proprii în functie de interesele angajatilor companiei. Varianta standard este conceputa pentru o durata de 4 ore/tema si se desfasoara in grupuri de 6-15 persoane.

 


2. Antrenament pentru echipe sinergice

O echipÄ este un univers, un organism viu. Este infinit mai mult decât suma persoanelor care îl compun. Are propriile sale mituri, propriii sÄi eroi, o imagine despre direcÈia în care se îndreaptÄ.

Echipele pot fi suple, asemenea unei feline sau se pot miÈca greoi, în contratimp cu cerinÈele realitÄÈii atunci când obiÈnuinÈele se rigidizeazÄ Èi nu mai lasÄ loc adaptÄrii întru performanÈÄ.

AlcÄtuim programe prin care vizÄm îmbunÄtÄÈirea urmÄtoarelor arii ale echipei:

PregÄtirea pentru a facilita adaptarea la schimbÄri * ÃmpÄrtÄÈirea unei viziuni comune *  Crearea settingului mental necesar performanÈei de grup/echipÄ/departament   *   Coordonarea dintre membrii sÄi   *   Coordonarea cu alte echipe   *   CreÈterea gradului de asimilare a noilor veniÈi în echipÄ Í¼ ÃmbunÄtÄÈirea climatului afectiv   *   Spiritul echipei, sudarea echipei   *   Mobilizarea pe sarcinÄ Â  *  Transformarea conflictului * 

Pachetul este flexibil. Se pot alcÄtui programe în funcÈie de stadiul în care se aflÄ echipa Èi de obiectivele agreate. Varianta standard presupune sesiuni de douÄ zile (12h) cu echipe între 6 Èi 30 persoane.

 

Coordonare program: psih. Manuela Tiron si psih. Florentina Tonita

 


3. Consultanta in construirea de strategii pentru schimbare 


Change management   *  Leadership pentru schimbare   *  Ãntâmpinarea rezistenÈelor   * Comunicare asertivÄ Èi persuasivÄ *

Coordonare program: psih. Manuela Tiron si psih. Florentina Tonita