ro en
Centrul de Nutritie SUPERFIT Centrul de Nutritie SUPERFIT

Programari online

Cuvinte de la pacienti


La sfarsitul a zece sesiuni de consiliere pot spune ca am o mai mare incredere in mine si ca aceasta experienta m-a facut mai puternica in fata celorlalti, dar si in fata obstacolelor pe care le intampin.


A fost o experienta noua si mi-a fost putin teama sa particip, deoarece sunt o fire mai timida, dar am zis ca nu am nimic de pierdut si ca merita sa incerc.


Am plecat de la terapie mai dreaptă, mai mândră, mai puţin tristă, şi mai ales cu o nouă perspectivă: acolo unde înainte erau ziduri, acum sunt drumuri şi alegeri. Acolo unde era furie, am găsit energie. Acolo unde erau doar resentimente, am găsit putina înţelegere pentru un părinte bolnav.


Am invatat sa iau singura decizii si sa ma confrunt si sa accept consecintele propriilor alegeri.


Participarea la intalnirile de grup m-a ajutat sa imi pastrez calmul mai usor in situatiile tensionate, sa fiu mai relaxata si sa am o stare de spirit in general mai pozitiva. Am fost ascultata si am invatat sa ascult.


Superfit Nutritie

Superfit Performanta

« inapoi Sunteti aici :: Serviciile noastre » Servicii pentru companii

Servicii pentru companii

1. Private-work life balance

 

Din ce in ce mai multe companii sunt constiente ca eficienta la lucru este in stransa legatura cu gradul de satisfactie generala in viata a angajatilor sai. De aceea investesc in programe care le ofera prilejul de a-si imbunatati calitatea vietii si de a-si construi echilibrul personal.

Pentru companiile interesate de calitatea vietii angajatilor oferim programe prin care exploram si imbunatatim relatia cu urmatoarele arii ale fiintei:

 

Eu cu mine

Tehnici de relaxare și meditație  * Secretele încrederii în sine    *  Managementul stresului    *  Descifrarea viselor    *   Întâlnire cu viitorul    *   Mesajele corpului *  Redescoperirea copilului interior    *   Scenarii familiale    *  Puterea personală    *  Ritualuri de vindecare/trecere   *  Alegeri și responsabilitate   *  Povestea personală   *  Relația corp-emoții-gânduri   *  Întâlnirea cu Sinele ideal   *  Detoxifiere emoțională *

 

Eu cu ceilalti

Întâlniri semnificative   *   Afaceri neîncheiate    *   Abilități de afirmare    *   Abilități de mediere    *  Transformarea conflictelor    *   Relații sănătoase, relații toxice    *   Puterea personală    *   Leadership-antrenament în rol de conducere    *   Atomul familial    *  Fațete ale propriei persoane cerute în diverse roluri *

 

Eu si intregul

Rolul meu în echipă/companie    *   Eu ca verigă între strămoși și urmași    * Legături transgeneraționale *

 

Pachetul este flexibil. Se pot alcatui programe proprii în functie de interesele angajatilor companiei. Varianta standard este conceputa pentru o durata de 4 ore/tema si se desfasoara in grupuri de 6-15 persoane.

 


2. Antrenament pentru echipe sinergice

O echipă este un univers, un organism viu. Este infinit mai mult decât suma persoanelor care îl compun. Are propriile sale mituri, propriii săi eroi, o imagine despre direcția în care se îndreaptă.

Echipele pot fi suple, asemenea unei feline sau se pot mișca greoi, în contratimp cu cerințele realității atunci când obișnuințele se rigidizează și nu mai lasă loc adaptării întru performanță.

Alcătuim programe prin care vizăm îmbunătățirea următoarelor arii ale echipei:

Pregătirea pentru a facilita adaptarea la schimbări * Împărtășirea unei viziuni comune *  Crearea settingului mental necesar performanței de grup/echipă/departament   *   Coordonarea dintre membrii săi   *   Coordonarea cu alte echipe   *   Creșterea gradului de asimilare a noilor veniți în echipă ͼ Îmbunătățirea climatului afectiv   *   Spiritul echipei, sudarea echipei   *   Mobilizarea pe sarcină   *  Transformarea conflictului * 

Pachetul este flexibil. Se pot alcătui programe în funcție de stadiul în care se află echipa și de obiectivele agreate. Varianta standard presupune sesiuni de două zile (12h) cu echipe între 6 și 30 persoane.

 

Coordonare program: psih. Manuela Tiron si psih. Florentina Tonita

 


3. Consultanta in construirea de strategii pentru schimbare 


Change management   *  Leadership pentru schimbare   *  Întâmpinarea rezistențelor   * Comunicare asertivă și persuasivă *

Coordonare program: psih. Manuela Tiron si psih. Florentina Tonita